مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترك مواد مخدر با متادون يكي از روش‌هاي جديدي است كه امروزه به كار گرفته مي‌شود. متادون نوعي دارو شبه افيوني است كه به دليل چسبيدن به گيرنده‌هاي افيوني در مغز از بروز علائم ناشي از ترك جلوگيري مي‌كند. در نتيجه افرادي كه تحت درمان با متادون قرار دارند كمتر علائمي نظير درد استخوان‌ها و مفاصل، حالت تهوع، اسهال و استفراغ را تجربه مي‌كنند.

منبع: ترك مواد مخدر با متادون | نحوه مصرف و برنامه ترك اعتياد با متادون

با اين حال متادون خود نيز قابليت اعتياد آوري دارد. و مصرف آن نيازمند در نظر گرفتن ملاحظاتي خاص است. در ترك مواد مخدر به كمك متادون تنها جنبه جسماني اعتياد در نظر گرفته مي‌شود. بيمار براي تحقق يك ترك موفقيت آميز بايد با كمك مشاوره ترك اعتياد به جنبه رواني خود توجه نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

ترك مواد مخدر با متادون | آشنايي با متادون تراپي

درمان با داروهاي نگهدارنده از جمله متادون و بوپرنورفين يكي از رويكردهاي جديدي است كه در ترك اعتياد به مواد مخدر نظير ترياك و هروئين مورد استفاده قرار مي‌گيرد. از منظر فارماكولوژي متادون نوعي داروي شبه افيوني است كه مي‌تواند عملكردي مشابه با ترياك و هروئين ايجاد كند با اين تفاوت كه مصرف اين ماده نشئگي كمتري ايجاد مي‌كند و براي مدت طولاني تري در بدن باقي مي‌ماند.

استفاده از اين دارو در جريان سم زدايي بدن از مواد مخدر به بيماران كمك مي‌كند تا به ميزان بسيار كمتري با علائم محروميت از مواد نظير درد عضلاني، درد مفاصل، حالت تهوع، اسهال و استفراغ مواجه شوند. در نتيجه افراد راحت‌تر مي‌توانند دوران ترك را پشت سر بگذارند و به پرهيزي پايدار دست پيدا كنند.

طول مدت اثر متادون در ترك مواد مخدر

طول مدت اثر متادون بسياري طولاني تر از مواد مخدر از جمله هروئين است. طول اثر متادون تقريبا بيست چهار ساعت است. در حالي كه ماده مخدري مانند هروئين تنها دو ساعت مدت اثر دارد.

برنامه درمان اعتياد با متادون

دو نوع برنامه ترك با متادون وجود دارد:

1 .درمان نگهدارنده يا طولاني مدت :

اين روش ماه ها يا سال ها زمان مي برد. هدف از اين برنامه كاهش آسيب ناشي از مصرف مواد مخدر و بهبود كيفيت زندگي فرد است.

2. برنامه سم زدايي در روش پرهيز مدار ( كوتاه مدت ) :

اين روش معمولا پنچ تا ده روز طول مي كشد. هدف از برنامه كوتاه مدت كاهش رنچ ناشي از قطع مواد مخدر مانند هروئين است.

فوايد ترك اعتياد به مواد مخدر با متادون

از جمله فوايد ترك مواد مخدر با متادون مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • در مقايسه با هروئين كه ناخالصي دارد، متادون به صورت خوراكي تجويز مي شود و خطرات استفاده از تزريق يا استفاده از وسايل آلوده را ندارد
  • متادون هزينه كمتري نسبت به مواد مخدر براي فرد دارد
  • افراد تحت درمان با متادون، معمولا سبك زندگي متعادل تر و باثبات تري دارند. كه شما امر شامل بهبود وضيعت خواب و تغذيه نيز مي باشد.
  • فرد استرس كمتري در طي طول درمان دارد
  • موجب كاهش ارتباط فرد بيمار با ديگر معتادان يا سيستم توزيع و تهيه مواد مخدر مي شود.
  • در برخي از موارد با توجه به تجويز درمانگر مي توان مصرف متادون را قطع نمود.

عوارض ترك اعتياد غير اصولي با متادون

توجه داشته باشيد كه ترك مواد مخدر با متادون را حتما بايد تحت نظر پزشك و متخصص ترك اعتياد انجام دهيد. ترك خودسرانه متادون با عوارض همراه است كه در ادامه آورده شده است :

  • اختلال در خواب
  • بي حالي و سستي
  • افسردگي
  • نارضايتي از خود
  • اضطراب و بي قراري
  • پبوست
  • درد هاي عضلاني
  • سرگيجه
  • تهوع و اسفراغ
  • بي نظمي قاعدگي در زنان
  • ورم دست و پا
  • شكم درد يا درد پا
  • پوسيدگي دندان
  • تاري و كاهش ديد
  • افت شديد فشار خون
  • ضعف و بي اشتهايي
  • افزايش تعرق بدن
  • كاهش ميل جنسي

نكاتي كه در ترك مواد مخدر با متادون بايد به آن‌ها توجه كنيد

ترك اعتياد با متادون ملاحظات خاصي دارد كه بي توجهي به آن‌ها مي‌‍تواند منجر به بروز مشكلات مختلفي شود و ترك اعتياد را با چالش‌هاي زيادي مواجه كند. ما در ادامه به مهم ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- شروع متادون تراپي زير نظر يك متخصص

متادون دارويي با قابلت است كه خود نيز قابليت اعتيادآوري دارد. از همين رو متخصصان در مقاديري بسيار محدود و كنترل‌شده به منظور ترك اعتياد به مواد مخدر از متادون استفاده مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه شروع درمان با متادون را حتما زير نظر يك متخصص آغاز كنيد. درمانگر با توجه به شرايط جسماني و نوع موادي كه قبلا مصرف مي‌كرديد شما را در زمينه انتخاب متادون تراپي به عنوان روش اصلي براي ترك اعتياد راهنمايي مي‌كند.

2- توجه به دستورالعمل‌هاي مصرف متادون

ضرورتا ترك مواد مخدر با متادون طبق همان دوز و دستور متخصص مصرف نماييد. هرگونه مصرف طولاني‌تر يا افزايش دوز دارو، نوعي سوءمصرف محسوب مي‌شود كه مي‌تواند به بروز اعتياد جديدي در شما بيانجامد. در اين شرايط نه تنها كمكي به از بين رفتن وابستگي جسماني خود به ترياك نمي‌كنيد؛ بلكه اعتياد جديدي را نيز به مشكلات قبلي اضافه خواهيد كرد.

3- عدم مصرف همزمان متادون و ترياك

يكي از نكات بسيار مهمي كه متخصصين در متادون تراپي همواره بر آن تاكيد مي‌كنند خودداري از مصرف همزمان ترياك و متادون است. چراكه مواد مخدر افيوني و متادون هردو نوعي سركوبگر سيستم عصبي مركزي انسان هستند. در نتيجه استفاده همزمان از آن‌ها خطرناك بوده و مي‌تواند به بروز علائمي نظير كاهش ضربان قلب، افت فشار خون، سطحي شدن تنفس، كاهش هشياري، اغما و مرگ بيانجامد.

4- تهيه متادون از مراكز قانوني | ترك مواد مخدر با متادون

حتما بايد داروي متادون را از مراكز معتبر نظير مراكز ترك اعتياد تهيه نماييد. متاسفانه برخي افراد سودجو در مراكزي نظير عطاري‌ها اقدام به فروش غير قانوني متادون مي‌كنند. در بسياري از موارد اين متادون‌ها تقلبي بوده و حاوي مقاديري مواد مخدر هستند كه مي‌توانند منجر به تشديد اعتياد يا مسمويت دارويي در شما شوند.

5- كمك گرفتن از درمان‌هاي روانشناختي

ترك اعتياد به مواد مخدر به كمك متادون تنها مي‌تواند وابستگي جسماني را بهبود ببخشد. اين در حالي است كه بخش مهم اعتياد به مواد مخدر وابستگي رواني است. در واقع اكثر افراد هنگام ترك مواد مخدر با متادون برخي علائم رواني نظير احساس بي قراري، وسوسه شديد، اضطراب و افسردگي را تجربه مي‌كنند.

همين مسائل باعث مي‌شود كه فرد با وجود تمام سختي‌هايي كه براي ترك اعتياد به مواد مخدر تحمل كرده بازهم به سمت آن گرايش پيدا كند و دچار لغزش‌هاي مكرر شود. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه براي درمان اعتياد تنها به سم زدايي با داروهاي نگهدارنده اكتفا نكنيد و از درمان‌هاي روان شناختي نظير روان درماني فردي و گروهي نيز كمك بگيريد. جهت شروع اين روش درمان‌ها بايد به يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد مراجعه نماييد.

ترك اعتياد ذهن نو

شما در هر كجاي كشور كه هستيد مي توانيد از خدمات نوين مركز ذهن نو به صورت حضوري و تلفني بهرمند شويد. ذهن نو با دارا بودن تيم تخصصي و مجرب شامل برترين اساتيد و متخصصان ترك اعتياد دانشگاه هاي برتر كشور پاسخگوي نياز هاي شما به صورت حضوري، تلفني و آنلاين است.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك مواد مخدر با متادون مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول درباره ترك مواد مخدر با متادون

آيا مصرف همزمان متادون با الكل تداخل دارد؟

بله، استفاده همزمان متادون و الكل مي‌تواند خطرناك باشد و منجر به مشكلاتي نظير كاهش هشياري و مرگ شود.

ترك مواد مخدر با متادون چقدر مي‌تواند موثر واقع شود؟

متادون مي‌تواند وابستگي جسماني به مواد مخدر را از بين ببرد اما با اين حال براي آنكه ترك موفقي را تجربه كنيد لازم است كه از روان درماني نيز بهره ببريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك مواد مخدر با متادون | نحوه مصرف و برنامه ترك اعتياد با متادون

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/22  ] [ ۱۳ ] [ newmiind ] [ ]

ترك اعتياد با متادون يكي از روش هاي موثر تركي است كه در سال‌هاي اخير براي درمان اعتياد به افيون ها و برخي مواد ديگر استفاده مي‌شود. متادون يك آگونيست كامل اُپيوئيد طولاني اثر است كه به عنوان دارويي براي كاهش ميل به مصرف مواد افيوني (OUD) كاربرد دارد. متادون اثرات و عوارض ترك را نيز كاهش مي‌دهد و مي‌تواند يك درمان ايمن و موثر در طول مسير بهبودي به شمار رود. اما براي درمان قطعي به كمك متادون، يك برنامه درماني جامع شامل رفتار درماني و مشاوره لازم است. هنگامي كه متادون تحت نظارت يك متخصص ترك تجويز و مصرف مي‌شود، درماني بي‌خطر است كه مي‌تواند به افراد وابسته به مواد افيوني مختلف از جمله هروئين كمك كند.

منبع: ترك اعتياد با متادون

متادون چه نقشي در برنامه ترك دارد؟
متادون دارويي است كه توسط سازمان غذا و دارو (FDA) براي درمان اختلال مصرف مواد افيوني(OUD) و همچنين براي مديريت درد تاييد شده است. زماني كه متادون طبق برنامه‌اي تجويز مصرف شود، ايمن و موثر است. متادون به افراد كمك مي‌كند تا به بهبودي دست يابند و آن را حفظ كنند و زندگي فعال و معنادار را به دست آورند. اما همچنان مي‌تواند عوارض جبران ناپذيري هم به دنبال داشته باشد. متادون بايد به عنوان يكي از اجزاي يك برنامه درماني جامع كه شامل مشاوره و ساير درمان‌هاي سلامت رفتاري است براي ارائه رويكردي كامل به بيماران ارائه شود. و تنها زماني كه درمانگر لازم دانست شروع به مصرف شود. براي آشنايي بيشتر و دريافت خدمات ترك متادون كليك كنيد.

ترك اعتياد با متادون
بيماراني كه براي درمان OUD از متادون استفاده مي‌كنند، بايد اين دارو را زير نظر پزشك دريافت كنند. مصرف روزانه آن به صورت مايع، پودر و ديسكت موجود است. مدت زمان دريافت درمان با متادون و دوز مناسب در درمان براي هر مراجع متفاوت است. ماندگاري متادون نسبت به ساير مواد افيوني بيشتر است (معمولاً بين 24 تا 36 ساعت) و يك دوز روزانه براي درمان موثر كافي است. اولين مرحله بهبودي بيماران بر يافتن دوز ايده‌آل متمركز خواهد بود. سپس ممكن است بر جنبه‌هاي رفتاري درمان اعتياد تمركز كنند.

با توجه به انتشارات مؤسسه ملي سوء مصرف مواد، اصول درمان اعتياد به مواد مخدر: راهنماي پژوهشي (نسخه سوم)، طول درمان با متادون بايد حداقل 12 ماه باشد (در بيماران مختلف، متفاوت خواهد بود). بيماران بايد با درمانگر خود همكاري داشته باشند تا به تدريج دوز متادون را كاهش دهند تا از علائم قطع دارو جلوگيري شود.

يكي از مراكز معتبر در تهران كه خدمات ترك اعتياد ارائه مي‌دهد مجموعه ذهن نو است. در اين مجموعه متخصصان ترك اعتياد به طور كامل به شما خدمات درماني و ترك ارائه مي‌دهند.

تاثير متادون در برنامه ترك اعتياد
متادون براي ترك اعتياد به مواد افيوني، علائم ترك را مديريت مي‌كند و با تغيير گيرنده‌هاي مواد افيوني در مغز به تسكين عطش مصرف مواد مخدر كمك مي‌كند. اين گيرنده‌ها همان گيرنده‌هايي هستند كه به سوء مصرف مواد افيوني از جمله هروئين و مورفين پاسخ مي‌دهند. با اين تفاوت كه متادون اين گيرنده‌ها را اشغال، تحريك و فعال مي‌كند، اثرات آن طولاني‌تر است و احساس سرخوشي ايجاد نمي‌كند. به عبارت ديگر، نياز بدن شما به مواد افيوني را بدون خطرات مرتبط با سوء مصرف برآورده مي‌كند. اين اثر آن را در پيشگيري از عوارض جسمي دردناك ترك مواد افيوني مفيد مي‌كند. هوس‌ها و عطشي كه اغلب منجر به برگشت به مصرف مي‌شود را كاهش مي‌دهد و شانس موفقيت در ترك اعتياد را افزايش مي‌دهد.

برخي از بيماران ممكن است نگران جايگزيني يك وابستگي به مواد افيوني با ديگري باشند، اما اينطور نيست. متادون يك درمان پزشكي است كه به بازگرداندن تعادل به بخش‌هايي از مغز كه تحت تأثير وابستگي به مواد افيوني قرار گرفته‌اند كمك مي‌كند و به شما اين امكان را مي‌دهد تا زمان كافي براي بهبودي داشته باشيد.

حقايقي در مورد ترك اعتياد با متادون
متادون به عنوان يك درمان ايمن هر ساله، جان بسياري از افرادي را كه با اعتياد به مواد افيوني مبارزه مي‌كنند، نجات مي‌دهد. علاوه بر اين، متادون به بسياري از بيماران كمك كرده است تا بهبود يابند و زندگي كامل و سالمي داشته باشند. طبق نتايج يك تحقيق، مرگ و مير ناشي از مصرف بيش از حد مواد افيوني در افرادي كه متادون دريافت مي‌كردند نسبت به افرادي كه متادون دريافت نمي‌كردند 59 درصد كاهش يافته بوده. همچنين مراجعاني كه متادون مصرف مي‌كردند 33 درصد كمتر آزمايش‌هاي دارويي مثبت ترياك داشتند و همچنين بيش از چهار برابر بيشتر احتمال داشت كه تحت درمان باقي بمانند. تحقيق ديگري نشان داد كه متادون در كاهش مصرف هروئين، اقدامات تزريقي و بهبود عملكرد اجتماعي و علائم فيزيكي موثر است.

ايمني ترك اعتياد با متادون
زماني كه متادون طبق تجويز يك متخصص پزشكي مصرف شود، بي‌خطر و موثر است و مي‌تواند يك شكل موفقيت آميز از درمان با كمك دارو باشد. با اين حال، امكان استفاده نادرست را به همراه دارد. براي جلوگيري از اين مشكل، بايد حداقل يك بار در روز با متخصص ترك اعتياد با متادون در يك مركز درماني يا كلينيك در مورد دوز مصرف، دستورالعمل‌هاي مناسب، وضعيت روحي و جسمي صحبت نماييد.

دوز دارو در روش ترك اعتياد با متادون به طور خاص براي هر بيمار طراحي شده است و هرگز نبايد با ديگران به اشتراك گذاشته شود يا به ديگران داده شود. اين امر به ويژه براي بيماراني كه متادون را در خانه مصرف مي‌كنند و نيازي به مصرف دارو تحت نظارت مستقيم ندارند، بسيار مهم است. بيماران بايد سابقه سلامت كامل خود را با ارائه دهندگان بهداشت به اشتراك بگذارند تا از استفاده ايمن از دارو اطمينان حاصل كنند.

عوارض جانبي احتمالي ترك اعتياد با متادون
اكثر كساني كه عوارض جانبي متادون را تجربه مي‌كنند، آن را خفيف گزارش مي‌كنند. عوارض جانبي متادون حتما بايد با پزشك يا مشاور در ميان گذاشته شود. تنظيم دوز مي‌تواند در مديريت اين علائم كمك كننده باشد.

درمان با متادون ممكن است نياز به تغييرات متعدد براي يافتن دوز صحيح داشته باشد. بررسي تداخلات آن با ساير داروها و اقدامات احتياطي براي بيماران از ديگر اقدامات ضروري است. براي جلوگيري از تداخلات ناخواسته، لازم است حتما در مورد ساير داروهايي كه استفاده مي‌كنيد به درمانگر خود اطلاع دهيد.

برخي از داروها ممكن است با متادون تداخل داشته باشند و باعث ناراحتي قلبي شوند. حتي پس از از بين رفتن اثرات متادون، مواد فعال دارو براي مدت طولاني‌تري در بدن باقي مي‌مانند. مصرف متادون طبق تجويز و تحت نظر پزشك، خطر عوارض جانبي را كاهش داده و به پيشرفت در درمان كمك مي‌كند.

عوارض جانبي متادون مي‌تواند شامل موارد زير باشد:

  • بي قراري
    حالت تهوع يا استفراغ
    تنفس آهسته
    خارش پوست
    عرق كردن شديد
    يبوست
    مشكلات جنسي
    علائم سرماخوردگي يا آنفولانزا
    سردرد
    افزايش وزن
    اختلالات خواب
    نوسانات خلقي
    مشكلات تنفسي يا تنفس كم عمق
    احساس سبكي سر يا غش
    كهير يا بثورات، تورم صورت، لب ها، زبان يا گلو
    درد قفسه سينه
    ضربان قلب تند يا تپش قلب
    توهم يا گيجي

عوارض جانبي را بايد جدي گرفت، زيرا برخي از آن‌ها ممكن است نشان دهنده يك وضعيت اورژانسي باشد. درصورت مشاهده اين عوارض بايد مصرف متادون را قطع كرده و فورا با پزشك يا خدمات اورژانس تماس بگيريد.

نكات خواندني درباره متادون
هرگز بيش از مقدار تجويز شده استفاده نكنيد و هميشه در زمان‌هاي تجويز شده مصرف كنيد. اگر يك دوز فراموش شد، يا اگر احساس كرديد كه موثر نيست، دوز اضافي متادون مصرف نكنيد.

هنگام مصرف متادون الكل مصرف نكنيد.

مراقب رانندگي يا كار با ماشين آلات همزمان با مصرف متادون باشيد.

در صورت مصرف بيش از حد متادون يا مشكوك به مصرف بيش از حد با 115 تماس بگيريد.

با نگهداري آن دور از دسترس، از بلع تصادفي كودكان و حيوانات خانگي جلوگيري كنيد.

متادون را در دماي اتاق و دور از نور نگهداري كنيد.

متادون خود را با كسي به اشتراك نگذاريد، حتي اگر علائم مشابهي داشته باشد يا از شرايط مشابه رنج ميبرد.
هرگز به جاي متادون خودسرانه داروهاي مشابه مثل ترامادول و يا برعكس مصرف نكنيد. در صورت اعتياد به اين دارو، حتما درباره ترك ترامادول به متخصص مراجعه كنيد.

نكته پاياني
بسيار مهم است كه در اسرع وقت به دنبال مراقبت‌هاي پزشكي حرفه‌اي و درمان اعتياد به مواد افيوني باشيد. اگر شما يا يكي از نزديكانتان بتوانيد وابستگي به مواد افيوني را در مراحل اوليه درمان كنيد، ميتوانيد ميزان آسيبي كه سوء مصرف مواد افيوني ميتواند به بدن وارد كند را به حداقل برسانيد. حتي اگر كسي فكر نمي‌كند كه به مواد افيوني وابسته شده است، يك برنامه درماني مي‌تواند به جلوگيري از بدتر شدن يا توسعه بيشتر اين مشكل كمك كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: ترك اعتياد با متادون

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/10/28  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 7
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب